Despre Pikonstruct

Pikonstruct este o companie cu experienta care si-a castigat clientii prin calitatea si diversitatea proiectelor realizate.
Aceasta s-a infiintat in anul 2000, avand suficienta experienta pe piata si un portofoliu variat, dar, inainte de toate, mii de clienti multumiti de calitatea serviciilor si a produselor Pikonstruct.
Firma noastra produce mobilier de calitate superioara avand in dotare utilaje profesionale.
Specialistii nostri in design va pot oferi solutii simple si adaptate bugetului dvs. Pikonstruct este o companie cu experienta care si-a castigat clientii prin calitatea si diversitatea proiectelor realizate.

Se deplaseaza la domiciliul clientului pentru masuratori fara a percepe taxa. Transportul este gratuit in localitatea Alexandria si un cost minim in afara localitatii.
Va asteptam!
Despre Pikonstruct

Fie ca va mutati in casa noua sau pur si simplu vreti sa schimbati mobilierul si cautati un producator de mobila la comanda, contactati-ne. Venim cu idei creative si solutii complete pentru a realiza mobilier la comanda la standarde inalte (finisaje, accesorii, materiale) si preturi de producator.

Executam mobilier din PAL melaminat si MDF pentru locuinte, birouri si mobilier comercial. Cu ajutorul nostru iti poti proiecta si realiza mobilierul dorit.
In orice proiect plecam de la ideea dumneavoastra, o dezvoltam, o imbunatatim ajungand astfel in faza de produs finit. La Pikonstruct, intregul proces se desfasoara tinand cont de dorintele si necesitatile clientului, existand astfel o flexibilitate din toate punctele de vedere: design, compartimentare interioara, alegerea culorilor, accesorizare etc atat din partea producatorului cat si a beneficiarului.

Suntem o companie cu experienta, fiind formata din oameni calificati cu vasta experienta in domeniul productiei de mobilier personalizat. Suntem specializati in proiectarea si executarea mobilierului la comanda, adaptat celor mai exigente cerinte. Misiunea noastra este de a transforma in realitate dorintele clientilor nostri, legate de caminul pe care l-au visat intotdeauna.
Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarilor venite din partea clientilor vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne impune standarde din ce in ce mai ridicate.

Valorile care stau la baza Pikonstruct:


Profesionalismul:
Tindem spre perfectiune prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarei lucrari.


Calitatea:
Reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii rapide si complexe prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam.


Initiativa:
Chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii care sa se potriveasca celor mai exigente dorinte.Clientii Pikonstruct

Sunteti client si beneficiar al serviciilor Pikonstruct?
Atunci nu ezitati sa ne trimiteti parerea dvs. despre produsele si serviciile noastre, impreuna cu o poza a proiectului pe e-mailul nostru: office@mobila-pikonstruct.ro

Sunt foarte incantat de rezultatul pe care l-am avut din colaborarea cu Pikonstruct. Pentru proiectul pe care l-am realizat impreuna, bugetul a fost utilizat la maxim raportat cu calitatea pe care Pikonstruct ne-a oferit-o. Sufrageria noastra arata mult mai bine acum! Acum avem suficient spatiu deoarece design-ul se conformeaza spatiului pe care il avem.
Va multumim!

Stan Bogdan, Alexandria

Dormitorul nostru ne ofera acum tot ceea ce ne-am dorit. Avem suficient spatiu de stocare si libertate in alegerea accesoriilor care sa intregeasca dormitorul nostru. Puteti sa alegeti cu incredere Pikonstruct!

Toma Mihaela, AlexandriaServiciile Pikonstruct

Servicii de consultanta
Va oferim consultanta daca sunteti in cautare de un design care sa se integreze perfect cu spatiul de care dispuneti. Designerii nostri va stau la dispozitie cu o baza de date plina de idei creative.Personal experimentat
Dispunem de un personal experimentat, tanar si instruit pentru operatiuni de mutari.Preturi speciale
Raportul calitate/preț al mobilierului la comandă realizat de compania noastră este unul din cele mai competitive pe piață.Consultanta mobila la comanda in Alexandria
Pentru a transpune ideile dumneavoastră cât mai bine în realitate, consilierii nostri vă stau la dispoziție.Transport
Toate produsele de mobilier realizate de noi beneficiază de transport gratuit pe raza Municipiului Alexandria. In afara orasului percepem costuri foarte mici, in functie de greutatea si valoarea comenziiGalerie de imagini

Pentru mai multe imagini va rugam sa vizitati galeria noastra aici